Takaisin tuotteisiin

GreenCare Puutarhan Syksy kasteluravinne syyslannoitus

Uutuus
Takaisin tuotteisiin

GreenCare Puutarhan Syksy kasteluravinne syyslannoitus

GreenCare Puutarhan Syksy kasteluravinne on tehokas ja nopeasti vaikuttava veteen liukeneva syyslannoitus kaikille puutarhakasveille.

Jäikö Syyslannoitus viime tinkaan? GreenCaren Puutarhan syyslannoitteen tehtävä on parantaa talvenkestävyyttä ja lisätä kukka-aiheiden muodostumista, jotta sato on mahdollisimman hyvä ensi vuonnakin. Puutarhan Syksy -kastelulannoite sekoitetaan veteen ja se sopii hyvin pieniin puutarhoihin ja kuiviin syksyihin ja myöhäiseen lannoitukseen.

Ominaisuudet

Ei sisällä lainkaan typpeä
Ravinteet tehoavat nopeasti, koska ne annetaan kasteluveden seassa valmiiksi liuenneina.
Erittäin riittoisa: 850g pakkaus riittää 340 L tasapainotettua syyslannoitetta, joka riittää 70 m2 lannoittamiseen.

Pakkauskoko

850g =340 litraa lannoitevettä

Tuoteturvallisuus

Varastoi lasten ja kotieläinten ulottumattomissa kuivassa paikassa suljettuna.

Käyttö

Käytetään loppukesällä elokuussa. Lannoite on nopeavaikutteisempi kuin normaalit rakeiset syyslannoitteet. Kasvi pystyy hyödyntämään ne heti, mutta kasvin pitää kuitenkin olla hyvässä kunnossa, jotta se käyttää ravinteita ja jotta niistä voi olla hyötyä. Liian myöhään tätä nopeavaikutteistakaan ei kannata antaa. Ajankohta vaihtelee merkittävästi ollaanko pohjoisessa vai etelässä. Etelässä syyskuussa voi vielä olla sopivat olosuhteet, mutta pohjoisessa ollaan jo myöhässä.

Käyttökohteet

Käytetään monivuotisille kasveille, marja- ja koristepensaille, perennoille. Voidaan käyttää myös happaman maan kasveille.

Riittoisuus

850g =340 litraa lannoitevettä

Säilytys

Kuivassa, kansi suljettuna.

Moniravinteinen epäorgaaninen pääravinnelannoite `
PK (Mg, S) 6-30 (4-14)
Ainesosat: SOP (CAS no 7778-80-5), MKP (CAS no 7778-77-0), Magnesiumsulfaatti (CAS no 7487-88-9)
[1] Ensiömateriaalista koostuvat aineet ja seokset

KALIUMSULFAATTI
Kaliumin ja rikin lähde. Syksyn pääravinnelähde puutarhakasveille. Kalium vahvistaa kasvien soluja säätelemällä suolapitoisuutta, mikä laskee jäätymispistettä, parantaa niiden kylmänkestävyyttä ja auttaa kasveja valmistautumaan talvilepoon. Rikki auttaa kasvia varastoimaan ravinteita ja on välttämätön kasvien elintoiminnoille syksyllä.

KALIUMFOSFAATTI
Kaliumin ja fosforin lähde. Nopeuttaa tuleentumista ja tehostaa muiden ravinteiden ottamista.

MAGNESIUMSULFAATTI
Magnesiumin ja rikin lähde. Magnesiumilla on kasvissa monta tehtävää, vaikka usein puhutaan vain sen tärkeästä roolista fotosynteesissä. Se helpottaa mm. ravinteiden ottoa ja kulkeutumista kasvissa ja vaikuttaa myös kasvin kykyyn sietää stressiä kuten vaihtelevia sääolosuhteita.

GreenCare -tuotteiden myyntipisteet näkyvät tuotteen sivulta automaattisella hakutoiminnolla (Google-haku) Hae tuotetta verkosta (Google)